Στείλτε μας τη συσκευής σας, πανελλαδικά με δωρεάν μεταφορικά.

Σας την επισκευάζουμε και σας την επιστρέφουμε!

Η αποστολή της συσκευής σας γίνεται δωρεάν, από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε και για όλες τις συσκευές iPhone, iPad, Smartphones και Tablets. Ελάχιστο κόστος τεχνικού ελέγχου: 10€ (με ΦΠΑ)

1-Επικοινωνία:  +30 210 520 2064

Για κάθε βλάβη που θα παρουσιαστεί στη συσκευή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 220 3556. Θα περιγράψετε στους τεχνικούς μας τα συμπτώματα που παρουσιάζει η συσκευή σας κι εκείνοι θα διαγνώσουν το πρόβλημα. Κατόπιν θα σας ενημερώσουν για το κόστος της εργασίας (τιμολόγιο ή απόδειξη).

2-Συσκευασία συσκευής 

Προκειμένου να παραλάβουμε τη συσκευή σας χωρίς αυτή να υποστεί περαιτέρω βλάβη, είναι σημαντικό να τη συσκευάσετε σωστά. Προτιμότερο είναι να την τοποθετήσετε στο κουτί που την αγοράσατε, εφόσον το έχετε φυλάξει. Μην ξεχάσετε να γράψετε πάνω στη συσκευασία το όνομα, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα και το τηλέφωνό σας. Σημειώστε επίσης την επισκευή που πιθανόν έχει ανάγκη η συσκευή σας.

3-Αποστολή συσκευής:

Επικοινωνήστε με τα ΕΛΤΑ Courier καλώντας το πλησιέστερο σ' εσάς κατάστημα της. Αναφέρετε ότι η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη και δώστε του τα στοιχεία μας. Στείλτε τη συσκευή σας στο πλησιέστερο σ' εσάς κατάστημά μας.

4-Κόστος Επισκευής:

Όταν παραλάβουμε τη συσκευή σας, θα πραγματοποιήσουμε τον απαραίτητο έλεγχο για τη διάγνωση της βλάβης. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το κόστος της επισκευής. Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή στη ΕΛΤΑ Courier κατά την παραλαβή της συσκευής.

5-Παραλαβή συσκευής:

Όπως προαναφέραμε ήδη, θα ολοκληρώσουμε την εργασία μας μέσα σε 24 ώρες και θα παραλάβετε τη συσκευή σας το συντομότερο δυνατό μέσω την εταιρείας κούριερ.

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ